Wij richten ons op alle geïnteresseerden in slaap en bioritmiek, om de belangrijke kennis over slaap zo wijd mogelijk te verspreiden. Voor een aantal doelgroepen hebben we reeds een bestaand opleidingspakket. Mocht u zich niet in onderstaande beroepsgroepen herkennen, maar wel geïnteresseerd zijn in slaap, schroom dan niet om contact met ons op te nemen en te vragen naar onze mogelijkheden. Onze lezingen zijn voor een zeer breed publiek toegankelijk en toe te spitsen op een specifieke doelgroep of een specifiek onderwerp binnen de slaap.

Bij het ontwikkelen van ons huidige opleidingsaanbod hebben we ons vooral gericht op hulpverleners, andere professionals en geïnteresseerden die graag anderen willen helpen om hun slapen en waken weer in goede banen te leiden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: psychologen, psychiaters, bedrijfsartsen, huisartsen, POH-ers GGZ, SPV-ers, maatschappelijk werkers, fysiotherapeuten, professionals die meer inzicht willen in wanneer en op welke manier ruimtes te verlichten en te verduisteren (zoals in ziekenhuizen, bejaardentehuizen of in bedrijven waar in ploegendienst wordt gewerkt), mensen die hun collega’s/ personeel zo gezond mogelijk wil laten rouleren in wisselende diensten, roostermakers, etc.

Niet alleen bij slaapproblemen, maar ook in het kader van gezondsheidsbevordering en preventie kunnen we u en uw personeel komen voorlichten over slaap.

Maar ook voor het verbeteren van je eigen slaap kun je bij ons terecht. In deze slaaptraining richten we ons op mensen met (beginnende) slaapproblemen die gemotiveerd zijn om deze aan te pakken middels de meest effectieve behandeling bij slaapproblemen: CGT-i.

Check ons aanbod of neem contact met ons op om te bespreken wat we voor u/ uw bedrijf kunnen betekenen.